GRATIS TOEGANG

Logo Noordelijke Banenbeurs
 
Het Carrière-event van het Noorden

Beursinformatie

Bent u op zoek naar gemotiveerd personeel? Zoekt u een vakspecialist binnen uw werkgebied? Wilt u in contact komen met de high potentials in Noord Nederland? Boek dan nu uw stand op De Noordelijke Banenbeurs!

De Noordelijke Banenbeurs brengt u direct in contact met potentiële kandidaten voor uw vacatures. Tijdens de laatste editie kwamen ruim 5500 werkzoekenden, carrière-switchers, loopbaanbouwers, herintreders, vakspecialisten en stagiaires onze beurs bezoeken. Groningen is een stad waar veel MBO-ers, HTS-ers, HBO-ers en WO-ers opgeleid worden én afstuderen. Bezoekers van De Noordelijke Banenbeurs zijn op zoek naar vacatures in de bouw- en techniek, de zorg, de ICT en andere sectoren en vertegenwoordigen uiteenlopende functiegebieden. Zowel de HTS'er met specialisatie WTBE, als ook de zorgprofessional en de administratieve medewerker... u komt ze allemaal tegen op het Carrière-event van Noord Nederland! 

Naast de werving en selectie van medewerkers voor actuele vacatures, is de banenbeurs een unieke gelegenheid om u als aantrekkelijke werkgever te presenteren en daarnaast een portefeuille met geschikte kandidaten voor de toekomst te op te bouwen. Zo bent u voorbereid op de toekomst! De banenbeurs in 2019 biedt echter nog meer. Naast de diverse pleinen waar verschillende sectoren worden uitgelicht zal er extra aandacht worden besteed aan ontwikkeling, scholing en omscholing. Cursussen en opleidingen, demonstraties en workshops krijgen volop de ruimte om werkzoekenden aan te trekken voor hun vakgebied. Dus kom direct in contact met uw nieuwe medewerker en boek een stand op De Noordelijke Banenbeurs op vrijdag 20 en zaterdag 21 september!

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met DRT Events, Hoofdkantoor T. 050-2113435. Ook kunt u mailen naar info@drtevents.nl.

DRT Events

DRT Events organiseert al meer dan 24 jaar verschillende consumentenbeurzen in Nederland en België, met standhouders uit zowel binnen- als buitenland. Voorbeelden van succesvolle beurzen die door ons georganiseerd worden, zijn de grootste Hengelsport- en Botenbeurs van Europa in Jaarbeurs Utrecht, De Noord Nederlandse Hengelsportbeurs in Groningen, De Tuinbeurs Utrecht en De Tuinbeurs Zwolle. Zowel standhouders als bezoekers halen veel rendement en plezier uit onze beurzen!

Over de locatie

Martiniplaza biedt kwalitatief hoogstaande voorzieningen en heeft een grote naamsbekendheid zowel in de regio als ook landelijk op het gebied van congressen, vak- en consumentenbeurzen. De locatie is gunstig gelegen aan de autosnelweg A7 (Amsterdam/Groningen, nabij de kruising met de A28 Assen/Zwolle). Er is voldoende parkeergelegenheid en een uitstekende aansluiting met het openbaar vervoer. Dit alles op een steenworp afstand van de binnenstad Groningen. Belangrijke data en tijden voor De Noordelijke Loopbanenbeurs 2019

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's