GRATIS TOEGANG

Logo Noordelijke Banenbeurs
logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's

Programma

Speednetwerken

Wil jij graag in korte tijd verschillende bedrijven leren kennen? Kom dan naar één van onze speednetwerk sessies tijdens De Noordelijke Banenbeurs op 15 en 16 juni 2022. Inschrijven is niet nodig. Wil je meedoen? Kom dan één van de aangegeven tijdstippen naar onze Speednetwerk  area op De Noordelijke Banenbeurs.

Programma

Elevator Pitch

Luister naar de Elevator Pitch van diverse bedrijven tijdens onze georganiseerde Elevator Pitch Route over de beurs. Kom meer te weten over een bedrijf en wordt enthousiast door hun fascinerende verhalen. Bijna elk uur kun jij deelnemen aan deze tour. Elevator Pitch

Programma

Highlight

Hacker Escape van CGI:

Heb jij de gemiddelde escaperoom ondertussen wel uitgespeeld? Waag je dan aan de Hacker Escape! Je komt terecht in een undercover voertuig en het is jouw doel om de hacker op te sporen die Nederland bedreigt. Samen met een collega zoek je uit wie de crimineel is, waar hij vandaan komt en wat zijn doelwit is. Weet wel, hij is niet van plan het je gemakkelijk te maken… 

hacker escape

De Hacker Escape is de manier om erachter te komen wat je weet, of dénkt te weten, over cybersecurity. Elke keuze die je maakt heeft directe gevolgen voor het verloop van de game. In het kat-en-muis spel kom je erachter op welke manieren kwaadwillenden je informatie proberen te achterhalen. Ben je de kat, of blijk je toch de muis?

hacker escape

Silent Disco bij Ordina:

Zin om even uit je dak te gaan? Neem dan een kijkje op de stand van Ordina en dans er op los!

Activiteiten op de stand

StandExposant 

14

Vos Opmaat consultancy

10min gesprek voor een vitality check, carrière advies en een social media scan

18

Flair Scholingstrajecten

Beleef medische handelingen door zelf mee te doen. Bijvoorbeeld bloeddruk meten, zuurstof meten, bloedprikken op een torso en oren uitspuiten.

43

CGI

Hacker escape room.. Ga jij de uitdaging aan?

44

Ordina

Kom swingen bij de Silent disco op de stand van Ordina

50

SchoolpleinNoord

Wil jij weten hoe het is om voor de klas te staan? Kom dan naar de stand van SchoolpleinNoord en ervaar...

59

Certe

Een unieke speeddate met een medewerker bloedafneme op route in een Certe auto. Stel je vragen in informele sfeer en leer meer over de fuctie.

Woensdag 15 juni tussen 14.00 uur - 16.00 uur en 19.00 uur - 20.30 uur

Donderdag 16 juni tussen 14.00 uur - 16.00 uur

75

Zorggroep Alliade

Loop mee!! Maak kennis met de zorg, Zorggroep Alliade en haar cliënten door gebruik te maken van een VR bril. Er wordt een dagelijkse situatie nagebootst waarin jij als zorgmedewerker keuzes maakt in de zorg voor een cliënt.

77

Treant Zorggroep

Ontmoet Sunny en Coosje, twee contact clowns werkzaam bij Treant Zorggroep. Op woensdag zullen ze op diverse momenten aanwezig zijn op de beurs om jou te informeren over het werken in de ouderenzorg. Donderdag zal er een muziektherapeut aanwezig zijn op de stand.

83

Unigarant

Ga direct in gesprek en loop de stand uit met een baan.

92

Connexxion

Bekijk een fraaie electrische Volkswagen ID3 Taxi bij de stand. Dit is een moderne 'zero emission' voertuig waarmee Connexxionn hun reizigers mee vervoeren.

Neem gerust even plaats achter het stuur.

Lezingzaal 1 & 2 LET OP DIT ZIJN DE LEZINGEN VAN 2020. BINNENKORT VERSCHIJNT HIER HET NIEUWE LEZING PROGRAMMA

 

Employability en Buro Factor D – Help, ik moet gaan netwerken!
25 februari 2020

Dinsdag 14:00 & Woensdag 11:30 | Lezingzaal 2

Spreker: Debbie Schouten 

“Netwerken is een dingetje en de meeste mensen vinden dit erg spannend! Toch is het belangrijk om een baan te vinden omdat dit jouw kansen vergroot. In deze workshop gaan we het hebben over:

  • - Wat is netwerken precies; de do’s en dont’s
  • - Hoe jij je netwerk kunt vergroten
  • - Hoe jij een 'netwerkgesprek' voert

En voor je het weet ben je succesvol aan het netwerken!”

employability

Standnummer: 154