Lezingen/workshops De Noordelijke Banenbeurs vrijdag 8 maart:

Welke lezing(en) wil jij niet missen? Meld je nu aan en verzeker jezelf van een plekje. 

LET OP: maximaal 35 personen per lezing in zaal 3 en maximaal 65 personen per lezing in zaal 12. VOL = VOL

Groningen, hier doe je het voor! (Werken bij de gemeente Groningen) - Gemeente Groningen
01 februari 2024

Beschrijving van de lezing:

Waar doe jij het voor? Bij de gemeente Groningen kun je zinvol werk doen, met zichtbaar resultaat, voor al onze inwoners.
Of je nu je handen uit de mouwen steekt voor de mensen en bedrijven van vandaag, of nadenkt over het Groningen van morgen. 
De gemeente Groningen is continu op zoek naar nieuwe medewerkers in verschillende vakgebieden; zowel starters als meer ervaren.
Een van onze recruiters, Ramona Evenhuis en een van onze loonbaanadviseurs Pieter Wind, vertellen je wie Groningen is als werkgever en welke vakgebieden en mogelijkheden er zijn. 
Door middel van een interactieve quiz krijg je een goed beeld van wat de gemeente Groningen allemaal doet. En dit is waarschijnlijk veel meer dan je beseft.

Vrijdag 8 maart - Aanmelden voor lezing:

 

 

 

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's