Het Carrière-event van het Noorden

Ben jij op zoek naar gemotiveerd personeel? Zoek jij een vakspecialist binnen jouw werkgebied of wil jij in contact komen met high potentials in Noord Nederland? Dan is De Noordelijke Banenbeurs echt iets voor jou. Binnenkort kunt u zich inschrijven voor 2025.

Vul het aanvraag formulier onderaan de pagina in voor meer informatie. 

Bezoekers van De Noordelijke Banenbeurs zijn op zoek naar vacatures in de techniek, zorg, overheid en handhaving, de ICT en andere sectoren en vertegenwoordigen uiteenlopende functiegebieden. Zowel de HBO'ers met specialisatie WTBE, als ook de zorgprofessional en de administratieve medewerkers. Daarnaast waren er diverse bezoekers op zoek naar omscholing of een andere opleiding.  Je komt ze allemaal tegen op De Noordelijke Banenbeurs.

 

Het carriere-event van het Noorden

Wist jij  dat ruim 65% van de bezoekers al een baan had en op zoek waren naar de volgende stap in hun loopbaan/carrière! 

DRT-Events

DRT Events organiseert al meer dan 30 jaren verschillende consumentenbeurzen in Nederland en België. Met standhouders uit zowel binnen- als buitenland. Voorbeelden van succesvolle beurzen die door ons georganiseerd worden zijn: de grootste Hengelsport- en Botenbeurs van Europa in Jaarbeurs Utrecht, Noord-Nederlandse Hengelsportbeurs in Groningen, De tuinbeurs Utrecht en De tuinbeurs Zwolle. Zowel standhouders als bezoekers halen veel rendement en plezier uit onze beurzen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met DRT Events. Telefoon: 050-2113435

 

Over de locatie

MartiniPlaza biedt hoogstaande voorzieningen en heeft op het gebied van congressen, vak- en consumentenbeurzen in de regio én landelijk een grote naamsbekendheid. De locatie is gunstig gelegen aan de A7 (Amsterdam/Groningen) nabij de kruising met de A28 (Assen/Zwolle). Er is voldoende parkeergelegenheid en een uitstekende aansluiting met het openbaar vervoer. Dit alles op een steenworp afstand van de binnenstad Groningen.

Wil jij op de hoogte worden gehouden over onze nieuwe editie in 2025? Vul dan je gegevens in.

 

 

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's