GRATIS TOEGANG

Locatie & Openingstijden

OPENINGSTIJDEN:

Vrijdag 8 maart 2024 van 11:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag 9 maart 2024 van 10:00 uur tot 17:00 uur

GRATIS toegang - aanmelden is niet nodig.

Klik hier om het programma te bekijken.

LOCATIE:

Martiniplaza, Borgmanhal
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

Bekijken op Google maps

Parkeren

Tegenover de hoofdingang van MartiniPlaza vindt u een parkeergarage met 600 parkeerplaatsen. Betaal de parkeerkaart na afloop van uw bezoek bij één van onze parkeerautomaten met PIN of Credit Card.

Tarieven

Tarief Leonard Springerlaan (tegenover hoofdentree). Per uur: € 2,10 (betalen per minuut), Per etmaal: € 12,00.

Met de trein?

MartiniPlaza ligt op ongeveer 15 minuten lopen vanaf het NS-station Groningen. U kunt ook buslijn 10 richting Hoornsemeer nemen. Klik hier voor de actuele dienstregeling. Klik hier voor de looproute.

Oplaadpunten elektrische auto's

Het parkeerdek van MartiniPlaza beschikt over 6 oplaadpalen van 22 kW. De laadpalen bevinden zich rechts van de betaalautomaat (houd bij het oprijden van het parkeerdek rechts aan tot u de laadfaciliteit aan uw rechterzijde vindt). Het betalen voor de elektriciteit kan met een laadpas.

Gehandicaptenparkeerplaatsen

Aan de Leonard Springerlaan, direct tegenover de hoofdingang vindt u in totaal 8 parkeerplaatsen voor bezoekers met een gehandicaptenparkeerkaart. Slecht ter been? Bij de receptie staan twee bruikleen-rolstoelen. Indien u hiervan gebruik wilt maken, reserveer dan tijdig via 050 5222 818.

Technische specificaties parkeergarage

Inrijhoogte dek: 2,90 meter

Inrijhoogte kelder: 1,90 meter

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's