GRATIS TOEGANG

Meest gestelde vragen Bedrijven

 • Heb je spullen die je wilt opsturen of afleveren bij de MartiniPlaza? Je mag dit verzenden naar onderstaand adres.
  Adres: MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2, 9702 KA Groningen
  O.v.v. De Noordelijke Banenbeurs 8 en 9 Maart 2024 + je standnummer
  Spullen opsturen mag vanaf 1 maart. 2024

 • Op dit moment wordt druk gewerkt aan de zuidelijke ringweg. Dit heeft tot gevolg dat MartiniPlaza voorlopig uitsluitend bereikbaar is via de Paterswoldseweg. Bekijk vóór vertrek de actuele situatie.

 • Per stand mag één auto gratis op het binnenterrein achter de hekken parkeren. Hiervoor dien je een P-kaart te tonen. Deze kaart ontvang je bij binnenkomst als je je hebt aangemeld bij de DRT informatiebalie (standnummer 01 op het plattegrond). De overige auto’s kunt u aan de overkant van de hal parkeren. Hier zijn parkeerkosten aan verbonden. https://www.martiniplaza.nl/nl/je-bezoek/bereikbaarheid  

 • Opbouw vrijdag 8 maart 9.00 – 10.30 uur

  Afbouw zaterdag 9 maart 17.00 – 23.00 uur

  Let op: Eerder afbouwen is niet mogelijk.

 • De standcatering wordt geregeld door MartiniPlaza. Via de mail zullen wij je hierover informeren zodra de info beschikbaar is. Uiteraard sta je zelf vrij om eten en drinken mee te nemen. 

 • Voor de afmeting verwijzen we je graag door naar je inschrijfformulier.

 • Je stand wordt leeg opgeleverd. Je kunt zelf een stand inrichting meebrengen of ergens huren.

  Vanuit de organisatie geven we wel een tip waar je eventueel meubilair kunt huren. Deze informatie wordt per mail verspreid

 • De afmeting en soort stand staat op je inschrijfformulier. Wat er allemaal bij je stand geleverd wordt is tevens op dit formulier terug te vinden .

  Er zijn twee soorten stands een tussenstand en een hoekstand. Hieronder laten we het verschil zien.

  exposanten social media posts

 • Je kunt posters bestellen om je stand een mooie uitstraling te geven in jullie eigen branding style. Voor de afmetingen van de wanden verwijzen we je graag naar de vraag hieronder. Daar geven we de specificaties aan. Waar je posters bestelt mag door jou zelf bepaald worden. 

  Uit service zullen wij ook nog een mailing versturen met een optie voor het bekleden van je wanden met posters. Die volgt zodra deze info beschikbaar is. 

  De wanden mogen met posters bekleed worden en beplakt met tape wat wanden niet beschadigd. Bijvoorbeeld pritt kleed buddies. Het is niet mogelijk om gaten te boren of met punaises gaten in de wand te maken.

  Ter info: De stand dient na de beurs leeg en schoon achtergelaten te worden. Ook de wanden mogen geen posters of plakresten bevatten.  

  Let op: De wanden mogen niet beschadigd of beplakt achtergelaten worden. De kosten per beschadigde wand zijn ca 75,- excl btw. 

 • Je stand is opgebouwd met standbouw. Hieronder de afmeting van een wand. 

  panelen maatvoering

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's