Speednetwerken Let op! Inschrijvingen zijn gesloten.

Tijdens de beursdagen is het mogelijk om langs het speednetwerken te lopen om te vragen of er nog plekken beschikbaar zijn.

Bij het speednetwerken tijdens De Noordelijke Banenbeurs heb je de unieke kans om in korte tijd diverse bedrijven te spreken. Tijdens deze sessies kan je op een gemakkelijke en laagdrempelige manier in gesprek komen met mooie bedrijven. De gesprekken duren ongeveer 3 minuten en per sessie doen ongeveer 8 bedrijven mee. 

Dus, bereid je voor op een ochtend/middag vol interessante gesprekken en wie weet ontmoet je wel jouw toekomstige werkgever.Stel vragen en maak indruk - het speednetwerken kan zomaar de sleutel zijn tot jouw volgende carrièrestap! Meld je hieronder alvast aan voor diverse sessies. Uiteraard mag jij je aanmelden bij meerdere sessies.

LET OP: maximaal 20 plekken per sessie. VOL = VOL

speednetwerken

Vrijdag 8 maart Let op! Inschrijvingen zijn gesloten.

Zaterdag 9 maart Let op! Inschrijvingen zijn gesloten.

 

 

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's