Parkeren en bereikbaarheid Dé Noordelijke Banenbeurs

Let op: door de werkzaamheden rondom De Ringweg is het verstandig om van tevoren goed de route naar MartiniPlaza te checken. Hier onder staan de locaties waar parkeren mogelijk is op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart. 

Ook raden wij u aan zo veel mogelijk het openbaar vervoer of de fiets/scooter te gebruiken. Bekijk hier de bereikbaarheid naar MartiniPlaza: martiniplaza.nl/nl/je-bezoek/bereikbaarheid 

Vrijdag 8 maart

Op vrijdag 8 maart kunnen bezoekers parkeren op het parkeerdek tegenover de MartiniPlaza of in de omliggende wijken. In verband met de werkzaamheden rondom de ringweg raden wij u aan zo veel mogelijk het openbaar vervoer of de fiets/scooter te gebruiken.

Zaterdag 9 maart

Op zaterdag 9 maart kunt u parkeren op de drafbaan (Concourslaan 17, 9727 KD Groningen). De route hier naar toe wordt aangegeven door verkeersregelaars en op borden rondom de MartiniPlaza. Ook is het mogelijk om op zaterdag te parkeren in de omliggende wijken. In verband met de werkzaamheden rondom de ringweg raden wij u aan zo veel mogelijk het openbaar vervoer of de fiets/scooter te gebruiken.

Parkeren

Tegenover de hoofdingang van MartiniPlaza vindt u een parkeergarage met 600 parkeerplaatsen. Betaal de parkeerkaart na afloop van uw bezoek bij één van onze parkeerautomaten met PIN of Credit Card.

Tarieven

Tarief Leonard Springerlaan (tegenover hoofdentree). Per uur: € 2,50 (betalen per minuut), Per etmaal: € 17,50.

Met de trein?

MartiniPlaza ligt op ongeveer 15 minuten lopen vanaf het NS-station Groningen. U kunt ook buslijn 10 richting Hoornsemeer nemen. Klik hier voor de actuele dienstregeling. Klik hier voor de looproute.

Oplaadpunten elektrische auto's

Het parkeerdek van MartiniPlaza beschikt over 6 oplaadpalen van 22 kW. De laadpalen bevinden zich rechts van de betaalautomaat (houd bij het oprijden van het parkeerdek rechts aan tot u de laadfaciliteit aan uw rechterzijde vindt). Het betalen voor de elektriciteit kan met een laadpas.

Gehandicaptenparkeerplaatsen

Aan de Leonard Springerlaan, direct tegenover de hoofdingang vindt u in totaal 8 parkeerplaatsen voor bezoekers met een gehandicaptenparkeerkaart. Slecht ter been? Bij de receptie staan twee bruikleen-rolstoelen. Indien u hiervan gebruik wilt maken, reserveer dan tijdig via 050 5222 818.

Technische specificaties parkeergarage

Inrijhoogte dek: 2,90 meter

Inrijhoogte kelder: 1,90 meter

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's