Nieuws

 

Ervaar hoe waardevol werk bij Kentalis kan zijn!
20 februari 2024

Koninklijke Kentalis is er voor mensen met gehoor-, taal- en spraakproblemen. Bijvoorbeeld omdat ze slechthorend of doof zijn, een beperking hebben in horen én zien (doofblindheid), een taalontwikkelingsstoornis hebben of een combinatie van meerdere communicatieve beperkingen. 

Hun doel is simpel: ze willen dat iedereen contact kan maken met anderen, wordt begrepen en op zijn of haar eigen niveau kan meedoen in de maatschappij. Daarom bieden zij onderzoek, diagnostiek, zorg, speciaal onderwijs, ambulante begeleiding bij reguliere scholen en werkbegeleiding. 

Ontdek waardevol werk

Wie je bent is zeker zo belangrijk als wat je al kunt. Laat jezelf zien en kom werken bij Kentalis! Jouw werk draagt bij aan goede zorg en goed onderwijs voor hun cliënten en leerlingen. Jij gaat op zoek naar de manier van communiceren die het best bij hen past. Jij helpt ze stap voor stap verder om naar vermogen mee te doen aan het leven van alledag. Dat maakt jouw werk waardevol. Leerkracht, pedagogisch behandelaar, persoonlijk begeleider, logopedist of ICT’er? Samen staan wij voor één Kentalis. 

Ontwikkel jezelf

Jouw talent en ervaring breng je al mee. Natuurlijk wil jij je als professional ook verder ontwikkelen. Dat vinden zij niet alleen belangrijk, maar ook leuk! Dus daar krijg je bij Kentalis ruimte voor. Ben je tijdens jouw werk direct in contact met cliënten of leerlingen? Dan maak je gebruik van diverse vormen van communicatie. Denk aan Nederlandse Gebarentaal, Totale Communicatie of Vierhandengebaren. Mogelijk zit dat allemaal in jouw skills set. Als dat (nog) niet zo is: volg bij Koninklijke Kentalis een interne opleidingen daarvoor en ontwikkel jezelf tot expert in jouw vak.

Kom in contact

Nieuwsgierig? Bezoek Koninklijke Kentalis op de Noordelijke Banenbeurs! Zij gaan graag met je in gesprek over alle mogelijkheden en beantwoorden je vragen. Kijk voor meer informatie op www.kentalis.nl/werken-bij-kentalis/.

Op 8 en 9 maart vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingen, speednetwerken, Flight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond of de deelnemerslijst en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's