Nieuws

 

Heeft jouw bedrijf de kans gemist om deel te nemen aan Dé Noordelijke Banenbeurs?
19 maart 2024

Geen zorgen! Wij bieden een nieuwe kans om jouw bedrijf te presenteren en talent aan te trekken tijdens onze geweldige reeks evenementen: De Banenmarkten.

Op 30 mei, 6 juni en 13 juni 2024 organiseren wij De Banenmarkten op toplocaties in Groningen, Utrecht en Leeuwarden. Deze evenementen zijn dé perfecte gelegenheid om personeel te werven en je netwerk uit te breiden!

De Banenmarkten vinden plaats in het hart van de steden: op de Vismarkt in Groningen, het Vredenburgplein in Utrecht en het Wilhelminaplein in Leeuwarden. Dit biedt jou de mogelijkheid om in contact te komen met een breed scala aan potentiële werknemers en zakelijke partners, terwijl je profiteert van de levendige sfeer van deze centrale locaties.

Of je nu op zoek bent naar nieuw talent, je bedrijf wil promoten of simpelweg je netwerk wilt vergroten, De Banenmarkten zijn dé plek waar je moet zijn. Mis deze kans niet om jezelf te presenteren aan een enthousiast publiek en je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen!

Schrijf je vandaag nog in voor De Banenmarkten en maak je klaar om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Voor meer informatie en om je in te schrijven, bezoek onze website op www.debanenmarkten.nl. Of klik hier om jouw bedrijf gelijk aan te melden!

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op De Banenmarkten.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's