Nieuws

 

Maak kans op een weekend weg t.w.v. 250 euro!
02 juni 2023

Kom langs bij de stand van Bender, draai aan het Bender Rad en maak kans op de hoofdprijs: een weekend weg t.w.v. 250 euro! Wij vertellen je graag meer over jouw carrièrekansen in het sociaal en ruimtelijk domein. Wil je weten hoe het is om op detacheringsbasis te werken? Bij Bender wissel je elke 6 tot 9 maanden van opdracht. Zo heb jij de mogelijkheid om veel ervaring op te doen, maar mét de zekerheid van een vast contract. Nog niet de juiste werkervaring? Dan is een van onze traineeships wellicht wat voor jou. Zien we jou bij onze stand (57)?

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's