Nieuws

 

Welke lezingen en workshops bezoek jij op 21 en 22 juni?
20 mei 2023

Ook dit jaar is het aanbod met lezingen en workshops zeer uitgebreid. Van werken in de techniek tot werken bij de DUO. Welke lezingen ga jij dit jaar bezoeken?

Ontdek je verborgen talenten bij de workshop van Talentperron. Of boost je loopbaan in 7 stappen bij Vos Opmaat. Benieuwd naar de auto van de toekomst? Schrijf je dan is voor een lezing van de RDW. 

Het IMG gaat je dit jaar leren hoe jij je linkedin profiel kunt pimpen in 30 minuten en Eekels Technology gaat jouw inspireren met onderdelen uit hun vakgebieden. 

Kortom, dit jaar mag jij de lezingen en workshops op De Noordelijke Banenbeurs niet missen. Meld je nu aan voor je favoriete lezingen. Dan ben jij zeker van een plekje. 

Bekijk het lezingprogramma van woensdag 21 juni en donderdag 22 juni. 

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's