Nieuws

 

Welkom bij BVNG
02 juni 2023

Welkom bij BVNG - het detacheringsbureau dat gelooft in het creëren van een betere toekomst en impact maken met je werk. Bij BVNG zijn we actief binnen het Sociaal Domein, de Zorg en de Fysieke leefomgeving, en we zijn gepassioneerd om met onze collega's het verschil te maken in deze belangrijke sectoren. We zijn verheugd om je te verwelkomen op onze stand op de Noordelijke Banenbeurs, waar we graag potentiële kandidaten ontmoeten die geïnteresseerd zijn in een baan die waarde toevoegt aan organisaties.

 Met vestigingen door heel Nederland, waaronder Groningen, Leeuwarden, Hoorn, Zwolle en Apeldoorn, is BVNG een transparant detacheringsbureau met een mensgerichte aanpak. Onze focus voor de collega's is om waarde toe te voegen aan (semi-)overheidsinstanties door hen te voorzien van hooggekwalificeerde professionals die zich inzetten voor het leveren van uitstekende diensten. We geloven dat onze mensen de drijvende kracht zijn achter ons succes, en we zorgen ervoor dat ze altijd vakbekwaam zijn en de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om te groeien en te excelleren.
Bij BVNG streven we naar duurzame samenwerkingen en langdurige relaties. We begrijpen de complexiteit en uitdagingen binnen het Sociaal Domein, de Zorg en de Fysieke leefomgeving, en we zijn trots op onze expertise en ervaring in deze vakgebieden. Of je nu een professional bent op zoek naar nieuwe mogelijkheden of een organisatie die behoefte heeft aan deskundig talent, bij BVNG vinden we de perfecte match.

Kom langs bij onze stand (nummer 61) op de Noordelijke Banenbeurs en ontdek hoe BVNG jouw carrière kan stimuleren of organisatie kan versterken. Samen kunnen we de wereld een stukje beter maken en een positieve impact creëren. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en de mogelijkheden te bespreken!

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's