Nieuws

 

Werken bij de Noordelijke Omgevingsdiensten. Voor een schoon en veilig Noord-Nederland.
30 mei 2023

Wij zijn de FUMO, de ODG en de RUD Drenthe: de drie noordelijke omgevingsdiensten
van Nederland. Wij verlenen vergunningen, houden toezicht en geven specialistisch advies op het gebied van milieu. Dit doen we in opdracht van en samen met de provincies en gemeenten uit onze regio's, voor de inwoners en bedrijven. Wist je dat wij als omgevingsdiensten impact hebben op thema’s die dagelijks in het nieuws zijn? Denk aan onderwerpen als stikstof, energie, lucht en geluid. 

Formeel zijn we drie afzonderlijke organisaties, maar in de praktijk komt ons takenpakket overeen en werken we veel samen. We bieden ieder een prettige werkomgeving waar hard werken samengaat met plezier en gezelligheid. Met voldoende ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei.

Wil jij samenwerken met collega's die net zo'n passie voor het milieu hebben als jij? Dat kan! Door de verschillende werkvelden waarin wij werkzaam zijn is er altijd wel een functie die bij jou past. Of je nu net je opleiding hebt afgerond, op zoek bent naar een carrièreswitch of al een ervaren specialist bent. Met jouw werk heb je direct invloed op de kwaliteit van onze leefomgeving. Je draagt bij aan oplossingen waarbij je de belangen van inwoners, bedrijven én milieu afweegt. Een baan met impact dus!

Iets voor jou? Kom langs in onze beursstand (017) of neem een kijkje op www.werkenbijnod.nl!

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's