ontmoet jouw perfecte werkgever zorgplein

Algemeen/diensten plein

Natuurlijk mag een algemeen plein niet ontbreken op Dé Noordelijke Banenbeurs. Op dit plein staan de mooiste bedrijven te wachten op jou.

Van webshop tot chauffeur

Altijd al willen weten hoe het werken bij een webshop er aan toe gaat? Of vind jij het heerlijk om van bestemming tot bestemming te rijden met de mooiste uitzichten? Op het algemene plein kun jij je hart ophalen. Loop eens langs de stand van Easy Toys of hobbel naar de stand van Connexxion of bij Taxiwerq.

Dol op een kantoorbaan?

Naast werken in de beveiliging zijn er op het algemeen/diensten plein ook fantastische kantoorbanen te vinden. Wip eens langs de stand van Unigarant,  Adbeco Accountants en Belastingadviseurs, of Anker en vraag naar de mogelijkheden.

Op 8 & 9 maart vindt Dé Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingen, speednetwerken, Flight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

Bezoek deze bedrijven op het algemeen/diensten plein:

Klik op bovenstaande logo's om naar de website van het bedrijf te gaan. 

Zie hieronder de namen van de bedrijven:

12join, 24/7 drive, Anker Insurance Company, De Bibliotheek, Connexxion Taxi Services, Consolid, Daan, Driessen, EasyToys, Eresdé, Farmakander, Poortvliet veiligheidsdiensten, Securitas Beveiliging B.V., Randstad,
Unigarant, Timing, Wyzer, Vos Opmaat Consultancy B.V., Wierden en Borgen

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's