GRATIS TOEGANG

banner pleinen pagina

Algemeen plein

Natuurlijk mag een algemeen plein niet ontbreken op De Noordelijke Banenbeurs. Op dit plein staan de mooiste bedrijven te wachten op jou.

Van webshop tot chauffeur

Altijd al willen weten hoe het werken bij een webshop er aan toe gaat? Of vind jij het heerlijk om van bestemming tot bestemming te rijden met de mooiste uitzichten? Op het algemene plein kun jij je hart ophalen. Loop eens langs de stand van Easy Toys of hobbel naar de stand van Connexxion of bij Taxiwerq.

Dol op een kantoorbaan?

Naast werken in de beveiliging zijn er op het algemeneplein ook fantastische kantoorbanen te vinden. Wip eens langs de stand van Unigarant,  Adbeco Accountants en Belastingadviseurs, of Anker en vraag naar de mogelijkheden.

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingen, speednetwerken, Flight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

Bezoek deze bedrijven op het algemene plein

24/7 drive
Adbeco Accountants en Belastingadviseurs
Anker Insurance Company
Connexxion Taxi Services
EasyToys 
Score BV
Securitas Beveiliging B.V.
Swung
Taxiwerq
Tyson
Unigarant
Vos Opmaat Consultancy B.V.
Wierden en Borgen

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's