GRATIS TOEGANG

Opleiding en ontwikkelingsplein

Wil jij graag werken op een hogeschool, universiteit, mbo-school of andere school? Kom dan langs op het Onderwijs en Ontwikkelplein! Naast interessante vacatures in het onderwijs, vind je hier bekende opleidingen en bedrijven op het gebied van werkgeluk, persoonlijke ontwikkeling en groei.

[Educatie is het meest krachtige middel om de wereld om ons heen te veranderen. Quote: Nelson Mandela]

Zoek jij een baan in het onderwijs?

Mensen die in het onderwijs werken, voelen of ervaren dit vaak als een soort levensmissie. Als leerkracht, docent, onderwijsassistent of begeleider kun jij de wereld een beetje mooier maken. Al is het omdat jij voor een paar mensen hét verschil kunt maken, voor de rest van hun leven. Werken in het onderwijs is nuttig en uitdagend, waarbij geen één dag hetzelfde is. Ga jij die uitdaging aan?

[Werkplezier is belangrijk voor jouw persoonlijke geluk!]

Werkgeluk: waar word jij écht gelukkig van?

Denk jij wel eens na over welke aspecten van werk jou blij maken? Of juist niet? Of over wat écht goed bij jou past en waar jij wél voldoening uit haalt? Op het Onderwijs en Ontwikkelplein vind jij speciale loopbaan coaches, die jou kunnen begeleiden naar een nóg gelukkigere versie van jezelf. Want dat verdien jij! Dus kies jij voor nieuw werkgeluk? Kom dan zeker langs!

[Whatever you do, make sure it makes you happy.]

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's