GRATIS TOEGANG

banner pleinen pagina

Overheid en handhavingsplein

Werken voor de Rijksoverheid en handhaving biedt een boeiende en uitdagende loopbaan met veel mogelijkheden om bij te dragen aan de samenleving. Als handhaver of bij de Rijksoverheid kun je werken aan belangrijke thema's zoals veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als politieagent, marechaussee of douanebeambte, maar ook als beleidsmedewerker, inspecteur of adviseur. Een carrière bij de Rijksoverheid of handhaving biedt niet alleen een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden, maar ook veel voldoening en een gevoel van maatschappelijke betrokkenheid.

Werken bij de provincie

Dit jaar staan de drie noordelijke provincies ook op De Noordelijke Banenbeurs. Bezoek de stand van de provincie Groningen, Friensland en Drenthe. 

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingen, speednetwerken, Flight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

Bezoek deze bedrijven op het overheid en handhavingsplein

Belastingdient
CJIB (Centraal Justitieel Incassobureau)
DJI en DV&O
DUO ( Dienst Uitvoering Onderwijs)
Gemeente Midden-Groningen
IMG ( Instituut mijnbouwschade Groningen )
IND (Immigratie en Naturalisatie Dienst)
NCG ( Nationaal Coördinator Groningen)
Noordelijke Omgevingsdiensten
OM (Openbaar Ministerie)
Politie
Provincie Drenthe
Provincie Friesland
Provincie Groningen
RDI (Rijksinspectie Digitale Infrastructuur) 
RDW
Rechtbank Noord Nederland
RVO ( rijksdienst voor ondernemend Nederland) 
Wyzer

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's