ontmoet jouw perfecte werkgever zorgplein

Rijksoverheidplein

Werken voor de Rijksoverheid biedt een boeiende en uitdagende loopbaan met veel mogelijkheden om bij te dragen aan de samenleving. Bij de Rijksoverheid kun je werken aan belangrijke thema's zoals veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als beleidsmedewerker, inspecteur of adviseur. Een carrière bij de Rijksoverheid biedt niet alleen een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden, maar ook veel voldoening en een gevoel van maatschappelijke betrokkenheid.

Werken bij de Rijksoverheid

Op 8 & 9 maart vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingen, speednetwerken, Flight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

Bezoek deze bedrijven op het Rijksoverheidplein:

Klik op bovenstaande logo's om naar de website van het bedrijf te gaan. 

Zie hieronder de namen van de bedrijven:

Dienst Terugkeer en Vertrek 
Belastingdienst
Dienst Uitvoering Onderwijs
Instituut Mijnbouwschade Groningen
Immigratie- en Naturalisatiedienst 
Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit
Rijksinspectie Digitale Infrastructuur
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Centraal Justitieel Incassobureau
Openbaar Ministerie 
Nationaal Coordinator Groningen 

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's