GRATIS TOEGANG

banner

Zorgplein

Ontmoet de leukste werkgevers in de zorg sector tijdens De Noordelijke Banenbeurs. Laat je inspireren op het Zorgplein op 21 en 22 juni 2023 

Het hart op de juiste plaats

In de zorg maak jij het verschil. Dit kan zijn in o.a. de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, verslavingszorg of ouderenzorg. Waar ligt jouw affiniteit? Op het Zorgplein wachten interessante zorgbedrijven op jou! Ga het gesprek aan en ontdek of jij als verzorgende, VIG, helpende of verpleegkundige past binnen hun organisatie.

Zorg in hart en nieren

Naast VVT komt ook de specialistische zorg aan bod. Ben jij bijvoorbeeld gynaecoloog, internist, chirurg, cardioloog of huisarts? En voel jij dat je niet meer past binnen het huidige beleid van je werkgever? Diverse zorgorganisaties willen jou graag meer vertellen over hun passies, arbeidsvoorwaarden en interne opleidingen. Ook voor de ZZPérs in deze sector liggen de mooiste vacatures op jouw te wachten. 

Kwaliteit boven kwantiteit

Punctueel, secuur en oog voor detail. Niets is minder belangrijk in de gezondheidszorg. Kwaliteitsverpleegkundigen weten dit als geen ander. Evenals doktersassistentes, POH’ers.

De juiste specialist op de juiste plaats binnen de GGZ

Ben jij een specialist in de geestelijke gezondheidszorg? Bijvoorbeeld klinische psycholoog, psychiater, GZ psycholoog, kinderpsychiater, psychotherapeut of jeugdpsycholoog. Op De Noordelijke Banenbeurs kom jij erachter welke organisatie het beste past bij jouw wensen. Heb jij een andere specialisatie binnen de GGZ? Schroom niet om te vragen naar de mogelijkheden.

Omscholen binnen/naar de zorg?

Heb jij affiniteit met de zorg maar geen ervaring? Op het zorgplein en opleiding- en ontwikkelingsplein staan diverse zorgorganisatie die jouw graag verder helpen. Wellicht met een interne opleiding zodat jij kunt switchen naar een baan in de zorg. 

 

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's