GRATIS TOEGANG

Logo Noordelijke Banenbeurs

Zorgplein

Wil jij werken in de zorg? Ben jij een zorgzaam type en wil je graag iets betekenen voor mensen die jouw hulp nodig hebben? Op De Noordelijke Banenbeurs vind jij interessante werkgevers uit de zorg en welzijnssector.   

Zoek jij een bijbaan of stage in de zorg?

Ook studenten die tijdens hun studie die op zoek zijn naar een bijbaan of stage, zijn van harte welkom. Bijvoorbeeld voor een baan in de ouderenzorg, thuiszorg of gehandicaptenzorg. Zo doe jij relevante werkervaring op, verdien je iets bij en leer je in de praktijk of het bij jou past.

Welke baan kies jij?

 Misschien wil jij in de toekomst graag werken als: verpleegkundige, zorgcoördinator, doktersassistent, tandartsassistent of als pedagogisch medewerker? Alles is mogelijk. Ook een combinatie van werken en leren. Dus kom gerust langs op het Zorgplein en wij zorgen voor de rest!

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's