GRATIS TOEGANG

banner pleinen pagina

Zorgvacatures op De Noordelijke Banenbeurs 2023

Ontdek jouw passie in de zorg op De Noordelijke Banenbeurs! Meer dan 30 zorg- en welzijnsbedrijven bieden prachtige vacatures waar jij het verschil kunt maken. Van verzorgende tot verpleegkundige en van helpende tot praktijkondersteuner, jouw droombaan wacht op jou. Ook academisch opgeleiden vinden volop mogelijkheden. Daarnaast zijn er diverse scholen die opleidingen hebben voor de zorg. Kom naar de Noordelijke Banenbeurs en vind jouw plek in de zorg! 

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingen, speednetwerken, Flight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

Bezoek deze bedrijven op het zorgplein

Alliade
Calidad B.V.
Daan
De Zijlen
De Zorgfabriek
GGZ Noord 
Huisartsen(spoed)zorg Noord – Nederland
Interzorg Noord Nederland
Jados
JP van den Bent stichting
KwadrantGroep
Noorderbreedte
Profila zorggroep
s Heeren Loo
Skid Kinderopvang
Stichting Cosis
Stichting De Trans
Stichting Nieuw Woelwijck
Stichting ZorgpleinNoord
Treant
TSN Thuiszorg
Vanboeijen
Vindrs
WerktijdZorg
Wie Zorgt!
ZINN
Zorggroep Groningen
ZuidOostZorg

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's