GRATIS TOEGANG

banner pleinen pagina

Zorgvacatures op De Noordelijke Banenbeurs 2023

Ontdek jouw passie in de zorg op De Noordelijke Banenbeurs! 25 verschillende zorg- en welzijnsbedrijven bieden prachtige vacatures waar jij het verschil kunt maken. Van verzorgende tot verpleegkundige en van helpende tot praktijkondersteuner, jouw droombaan wacht op jou. Ook academisch opgeleiden vinden volop mogelijkheden. Daarnaast zijn er diverse scholen die opleidingen hebben voor de zorg. Kom naar De Noordelijke Banenbeurs en vind jouw plek in de zorg! 

Op 8 en 9 maart vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingen, speednetwerken, Flight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

Bezoek deze bedrijven op het zorgplein

Calidad B.V.
Cosis
Cura XL
Daan
De Zijlen
De Zorgfabriek
Elker jeugdhulp en Onderwijs
Farmakander
Factor 5
GGZ Noord 
Huisartsen(spoed)zorg Noord – Nederland
Jados
Koninklijke Visio
KwadrantGroep
Nieuw Woelwijck
Noorderbreedte
Ommelander Ziekenhuis
's Heeren Loo
Stichting Community Support
Stichting ZorgpleinNoord
Treant
TSN Thuiszorg
Vanboeijen
Wie Zorgt!
Zorggroep Groningen

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's