Activiteiten op de stand 

Bekijk hier welke activiteiten er te doen zijn op Dé Noordelijke Banenbeurs. Dit zijn activiteiten die beide dagen gedurende de hele dag plaatsvinden. Bezoek de stands om aan de activiteit deel te nemen, inschrijven is niet nodig.

Klik op de titel voor meer informatie.

DNA Next (stand 59) - Ontdek je talent bij DNA Next
08 februari 2024

De Talentenlezer herkent talent! Ze kijkt je even aan, voelt in en weet direct wie ze voor zich heeft! Ben je een echte organisator? Mensenmens? Of ga je juist voor het resultaat? Het is alsof ze recht door je heen kijkt! Spannend? Nee toch? Want ieder mens verdient het om helemaal gezien te zijn. Zo ontdekken we samen wie je bent, waar jouw uitdagingen liggen en vooral de mogelijkheden binnen jouw loopbaan. Bezoek de stand van DNA Next, dé vakopleider voor bedrijven en volwassenen, en ontdek jouw talenten en de bijpassende vervolgstap in jouw loopbaan. Powered by Drenthe College, Noorderpoort en Alfa-college. 

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's