Activiteiten op de stand 

Bekijk hier welke activiteiten er te doen zijn op Dé Noordelijke Banenbeurs. Dit zijn activiteiten die beide dagen gedurende de hele dag plaatsvinden. Bezoek de stands om aan de activiteit deel te nemen, inschrijven is niet nodig.

Klik op de titel voor meer informatie.

Koninklijke Visio (stand 63) - “Stap eens in de schoenen van iemand met een visuele beperking"
08 februari 2024

Koninklijke Visio biedt informatie en advies, maar ook verschillende vormen van onderzoek, begeleiding, revalidatie, onderwijs en wonen aan mensen die slechtziend of blind zijn. Bij de stand van Visio kun je met verschillende simulatiebrillen ook zelf ervaren hoe het is om slechtziend of blind te zijn. Voor de echte avonturiers is er ook de mogelijkheid om met een blindenstok te lopen. En er is nog veel meer te ervaren, dus kom zeker even langs! 

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's