Activiteiten op de stand 

Bekijk hier welke activiteiten er te doen zijn op Dé Noordelijke Banenbeurs. Dit zijn activiteiten die beide dagen gedurende de hele dag plaatsvinden. Bezoek de stands om aan de activiteit deel te nemen, inschrijven is niet nodig.

Klik op de titel voor meer informatie.

Elkien (stand 38) - Kruip in de huid van medewerker dienstverlening van woningcorporatie Elkien!
09 februari 2024

Benieuwd wat werken op de klantenservice van Elkien inhoudt? Bezoek 8 en 9 maand de stand van woningcorporatie Elkien en krijg een uniek inkijkje in de functie van Dienstverlening! Je krijgt de kans om een aantal klantgesprekken mee te luisteren om zo een goed beeld te krijgen van de functie. Binnen deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor onze huurders en beantwoord je allerlei klantvragen. Geen gesprek is dus hetzelfde! Zien we je daar?

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's