GRATIS TOEGANG

Lezingen De Noordelijke Banenbeurs 2023 op woensdag:

Welke lezing(en) wil jij niet missen? Meld je nu aan en verzeker jezelf van een plekje. 

LET OP: maximaal 35 personen per lezing in zaal 4 en maximaal 65 personen per lezing in zaal 12. VOL = VOL

Samen bouwen aan werkgeluk - Vos Opmaat Consultancy B.V.
23 april 2023

“In deze lezing hoor je hoe je als organisatie én als medewerker samen kunt bouwen aan werkgeluk, zodat je meer plezier en voldoening uit je werk haalt”

Werkgeluk maak je niet alleen. Het ontstaat in een wisselwerking tussen enerzijds de organisatie en anderzijds de medewerker zelf. De 8 van werkgeluk kun je dan ook in twee groepen verdelen: de ik-kant en de wij-kant. Plezier, voldoening, competentie en autonomie zijn factoren die je als medewerker (ik) zelf invloed kunt beïnvloeden. Voor de andere vier factoren (vertrouwen, verbinding, zingeving en waardering) ben je meer afhankelijk van de organisatie en je collega’s. Daarom noemen we dit de wij-kant. Verder is er aandacht voor dishappifiers die van grote invloed zijn op jouw werkgeluk, zoals werkdruk, communicatie, cultuur en werkomgeving.

Woensdag 21 juni - Aanmelden voor lezing:

 

 

 

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's