GRATIS TOEGANG

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's

Het onderstaande programma is van de afgelopen editie. Zodra het nieuwe programma bekend is zullen we deze melden.

Beursprogramma: 15 juni van 12:00 tot 22:00 uur en 16 juni van 11:00 tot 17:00 uur 

Laat al jouw zintuigen prikkelen tijdens De Noordelijke Banenbeurs. We hebben een uitgebreid beursprogramma voor jou, waarbij jij als beursbezoeker zeker aan jouw trekken komt.

Vooraf aanmelden is niet nodig en de entree is gratis!

 

Activiteiten op de stand alle beursdagen!

StandExposant  

10

Defensie

VR trailer. Loop virtueel door een marineschip.

 

14

Vos Opmaat consultancy

10 min gesprek voor een vitality check, carrière advies en een social media scan

 

18

Flair Scholingstrajecten

Beleef medische handelingen door zelf mee te doen. Bijvoorbeeld bloeddruk meten, zuurstof meten, bloedprikken op een torso en oren uitspuiten.

 

31

Enie

Altijd al een professionele CV foto willen hebben? Kom dan naar de stand van Enie.

 

43

CGI

Hacker escape room.. Ga jij de uitdaging aan?

 

44

Ordina

Kom swingen bij de Silent disco op de stand van Ordina

 

45

Politie

Bekijk een FO bus van de binnenkant (forensisch onderzoek)

 

50

SchoolpleinNoord

Wil jij weten hoe het is om voor de klas te staan? Kom dan naar de stand van SchoolpleinNoord en ervaar...

 

56

Stichting Cosis

Op de stand van Cosis kun je een spel spelen en zitten op een sapfiets. Benieuwd wat dit is? Neem dan een kijkje op standnummer 56

 

59

Certe

Een unieke speeddate met een medewerker bloedafneme op route in een Certe auto. Stel je vragen in informele sfeer en leer meer over de fuctie.

Woensdag 15 juni tussen 14.00 uur - 16.00 uur en 19.00 uur - 20.30 uur

Donderdag 16 juni tussen 14.00 uur - 16.00 uur

 

55

De Zorgfabriek

Kom swingen in de zorg bij De Zorgfabriek en hun silent disco.

 

62

's Heeren Loo

Beleef de wereld als iemand met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of leer het alfabet in gebarentaal.

 

75

Zorggroep Alliade

Loop mee!! Maak kennis met de zorg, Zorggroep Alliade en haar cliënten door gebruik te maken van een VR bril. Er wordt een dagelijkse situatie nagebootst waarin jij als zorgmedewerker keuzes maakt in de zorg voor een cliënt.

 

77

Treant Zorggroep

Ontmoet Sunny en Coosje, twee contact clowns werkzaam bij Treant Zorggroep.

Op woensdag zullen ze op diverse momenten aanwezig zijn op de beurs om jou te informeren over het werken in de ouderenzorg.

Donderdag zal er een muziektherapeut aanwezig zijn op de stand.

 

83

Unigarant

Ga direct in gesprek en loop de stand uit met een baan.

 

92

Connexxion

Bekijk een fraaie electrische Volkswagen ID3 Taxi bij de stand. Dit is een moderne 'zero emission' auto waarmee Connexxionn haar reizigers vervoert. Neem gerust even plaats achter het stuur.

 

Highlights

Hacker Escape

Ben jij geïnteresseerd in cybersecurity of een baan in de ICT? Kom dan naar de stand van CGI en speel mee.

Heb jij de gemiddelde escaperoom ondertussen wel uitgespeeld? Waag je dan aan de Hacker Escape! Je komt terecht in een undercover voertuig en het is jouw doel om de hacker op te sporen die Nederland bedreigt. Samen met een collega zoek je uit wie de crimineel is, waar hij vandaan komt en wat zijn doelwit is. Weet wel, hij is niet van plan het je gemakkelijk te maken… 

hacker escape

De Hacker Escape is de manier om erachter te komen wat je weet, of dénkt te weten, over cybersecurity. Elke keuze die je maakt heeft directe gevolgen voor het verloop van de game. In het kat-en-muis spel kom je erachter op welke manieren kwaadwillenden je informatie proberen te achterhalen. Ben je de kat, of blijk je toch de muis?

Silent Disco bij Ordina en De Zorgfabriek

Zin om even uit je dak te gaan? Neem een korte pauze en neem een kijkje op de stand van Ordina. Daar klinkt een baan als muziek in de oren. Of ben jij geïnteresseerd in een baan in de Zorg? Ook daar kun je even uit je bol gaan bij de stand van De Zorgfabriek. 

exposanten social media posts

Speednetwerken standnummer 072

Wil jij graag in korte tijd verschillende bedrijven leren kennen? Kom dan naar één van onze speednetwerk sessies tijdens De Noordelijke Banenbeurs op 15 en 16 juni 2022. Inschrijven is niet nodig. Wil je meedoen? Kom dan één van de aangegeven tijdstippen naar onze Speednetwerk area op De Noordelijke Banenbeurs. Een sessie speednetwerken zal totaal ongeveer 20 minuten duren waarbij je diverse bedrijven spreekt. 

TijdWoensdag 15 juni 2022
13.15 uurMix
14.15 uurZorg
15.15 uurMix
16.15 uurTechniek
19.15 uurMix
20.15 uurMix

 

TijdDonderdag 16 juni 2022
12.15 uurMix
13.15 uurTechniek
14.15 uurZorg
15.15 uurMix

 

Programma

 

Flight tours: standnummer 01

Luister naar de Elevator Pitch van diverse bedrijven tijdens onze georganiseerde Elevator Pitch Route over de beurs. Kom meer te weten over een bedrijf en wordt enthousiast door hun fascinerende verhalen. Bijna elk uur kun jij deelnemen aan deze tour. Een tour zal gemiddeld 15 tot 20 minuten in beslag nemen. Verzamel op de aangegeven tijd bij de informatiebalie standnummer 001

Woensdag 15 juni 2022Donderdag 16 juni 2022
12.45 uur11.45 uur
14.00 uur13.15 uur
15.15 uur14.30 uur
16.30 uur15.30 uur
18.45 uur 
20.15 uur 

Programma

 

Lezingen - Zaal 02 & 03

Doe inspiratie op voor jouw toekomstige droombaan, tijdens de lezingen van De Noordelijke Banenbeurs 2022! De lezingen staan per beursdag in chronologische volgorde. 

Klik op de verschillende lezingen voor een uitgebreide beschrijving.

 

Werken bij het Rijksvastgoedbedrijf, is werken voor Nederland - Rijksvastgoed
30 juni 2022

Lezingzaal: 002

Spreker:

Met zo’n 2900 experts vanuit allerlei disciplines werken we dagelijks aan de grootste en meest diverse vastgoedportefeuille van het land. 
Van ministeries tot militaire vliegvelden en haventerreinen en van gevangenissen tot rechtbanken, paleizen, gronden en natuurgebieden. 

Uniek vastgoed, voor een beter Nederland
We hebben een unieke portefeuille, met uiteenlopende gebruikers, om allerlei rijksdoelen mee te realiseren. Hierin zijn grote maatschappelijke thema’s als duurzaamheid, energie, klimaat, gebiedsontwikkeling en woningbouw niet meer weg te denken. 
Omdat het bij ons niet draait om het maken van winst, hebben we een bijzondere positie: we focussen op kwaliteit en inhoud, en op het beter maken van Nederland. 
Ben jij benieuwd naar wat het RVB allemaal te bieden heeft?