Nieuws

 

Banenmarkt 14 september 2023 op de Vismarkt te Groningen
10 juli 2023

De aanvragen voor de banenmarkt verlopen voorspoedig en we zijn verheugd om te zien dat er veel interesse is. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar en je hebt nog de mogelijkheid om je in te schrijven tot en met vrijdag 21 juli 2023 met vroegboekkorting. 

We willen graag nog wat meer informatie met je delen over dit bruisende evenement. De Banenmarkt is ons nieuwste initiatief en zal op 14 september 2023 van start gaan in Groningen, op de Vismarkt. Het is een levendig openluchtevenement waar vraag en aanbod samenkomen en waar je gemakkelijk contact kunt leggen met potentiële werknemers in een informele sfeer. Vraag nu een brochure aan.

We raden je aan om je zo snel mogelijk aan te melden, aangezien we momenteel een vroegboekkorting hanteren. Na 21 juli 2023 zal de prijs worden verhoogd. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt of meer informatie wenst. Meer informatie kun je vinden op de website DeBanenmarkten.nl 

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op De Banenmarkt en zijn ervan overtuigd dat het een waardevolle ervaring zal zijn voor jou en je organisatie. Let op! Vol is vol!

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's