Nieuws

 

De Noordelijke Banenbeurs in MartiniPlaza groot succes, ondanks het mooie weer.
27 juni 2023

Groningen, 23 juni 2023.

De jaarlijkse Noordelijke Banenbeurs, gehouden in MartiniPlaza, heeft dit jaar alle verwachtingen overtroffen en was een groot succes, zelfs met het mooie weer buiten. Met een indrukwekkende stijging van ruim 25 procent in het aantal bezoekers in vergelijking met vorig jaar, heeft het evenement zijn positie als het toonaangevende carrière-evenement in Noord-Nederland verstevigd.

De beurs bood een breed scala aan mogelijkheden voor werkzoekenden, waarbij gerenommeerde bedrijven uit verschillende sectoren zich presenteerden. Ondanks de verleidelijke weersomstandigheden wisten duizenden geïnteresseerden de weg te vinden naar MartiniPlaza om te profiteren van de unieke kansen die de Noordelijke Banenbeurs bood.

Bedrijven die aanwezig waren op de beurs waren bijzonder tevreden over de resultaten. Sommige bedrijven hebben zelfs ter plekke nieuwe medewerkers aangenomen, waarmee het directe succes van het evenement werd benadrukt. Dit benadrukt het belang van de Noordelijke Banenbeurs als een effectief platform voor het vinden van talent en het vervullen van vacatures.

De beurs bood niet alleen een breed scala aan banen, maar ook mogelijkheden op het gebied van loopbaanbegeleiding, omscholing, persoonlijke ontwikkeling en coaching. Bezoekers kregen de kans om in contact te komen met bedrijven die op zoek waren naar enthousiaste professionals. De diverse pleinen op de beurs, waaronder het Zorgplein, Techniekplein, Rijksoverheidplein, ICT-plein en het Overige Branches plein, boden een overvloed aan mogelijkheden om de juiste carrièrekansen te ontdekken.

Het succes van Dé Noordelijke Banenbeurs benadrukt het belang van dergelijke evenementen in het verbinden van werkzoekenden met werkgevers. Het evenement heeft bewezen een krachtig platform te zijn waar werkgevers en talent samenkomen en waar nieuwe kansen worden gecreëerd.

Over Dé Noordelijke Banenbeurs:

Dé Noordelijke Banenbeurs is uitgegroeid tot het grootste arbeidsmarktevenement in Noord-Nederland. Het biedt werkzoekenden de mogelijkheid om hun droombaan te vinden, terwijl werkgevers een unieke kans krijgen om in contact te komen met potentiële kandidaten. Met een divers programma, vertegenwoordiging vanuit verschillende sectoren en levendige pleinen, is de Noordelijke Banenbeurs een kwalitatief hoogwaardig carrière-evenement.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's