Nieuws

 

Bereikbaarheid MartiniPlaza ivm werkzaamheden Ringweg Groningen
04 maart 2024

Parkeren en bereikbaarheid Dé Noordelijke Banenbeurs


Let op: door de werkzaamheden rondom De Ringweg is het verstandig om van tevoren goed de route naar MartiniPlaza te checken. Hieronder staan de locaties waar parkeren mogelijk is op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart. 

Ook raden wij u aan zo veel mogelijk het openbaar vervoer of de fiets/scooter te gebruiken.

Vrijdag 8 maart


Op vrijdag 8 maart kunnen bezoekers parkeren op het parkeerdek tegenover de MartiniPlaza of in de omliggende wijken. In verband met de werkzaamheden rondom de ringweg raden wij u aan zo veel mogelijk het openbaar vervoer of de fiets/scooter te gebruiken.

Zaterdag 9 maart


Op zaterdag 9 maart kunnen bezoekers parkeren op de drafbaan (Concourslaan 17, 9727 KD Groningen). De route hier naar toe wordt aangegeven door verkeersregelaars en op borden rondom de MartiniPlaza. Ook is het mogelijk om op zaterdag te parkeren in de omliggende wijken. In verband met de werkzaamheden rondom de ringweg raden wij u aan zo veel mogelijk het openbaar vervoer of de fiets/scooter te gebruiken.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's