Nieuws

 

Ontdek 70+ boeiende beroepen bij Defensie op Dé Noordelijke Banenbeurs!
29 februari 2024

Het Ministerie van Defensie is dit jaar groots aanwezig op Dé Noordelijke Banenbeurs en nodigt jou uit om kennis te maken met meer dan 70 spannende beroepen. Een toegewijd team van vertegenwoordigers staat klaar om jou alles te vertellen over de verschillende mogelijkheden binnen Defensie. Van spannende uitdagingen tot technologische innovaties, bij Defensie vind je een breed scala aan carrièremogelijkheden.

Een Virtuele Reis vol Avontuur

Bezoek hun grote stand tijdens Dé Noordelijke Banenbeurs op 8 en 9 maart en laat je meenemen op een onvergetelijke virtuele reis. Maak kennis met de spannende avonturen die de Marine te bieden heeft en laat je verrassen door de adembenemende beelden die jou te wachten staan!

Voor ieder wat wils

Of je nu een avontuurlijk bent, geïnteresseerd bent in technologie, of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, bij Defensie is er voor ieder wat wils. Naast de opwindende wereld van de Marine hebben ze duizenden vacatures in diverse vakgebieden, zoals de zorg, techniek, beveiliging, ICT en nog veel meer!

Ontdek de Sensatie van het Leven op Zee

Kom langs bij de stand en ontdek niet alleen de sensatie van het leven op zee in hun Virtual Reality-simulator, maar ook de vele mogelijkheden die Defensie te bieden heeft. Laat je inspireren door de passie en toewijding van de medewerkers van Defensie en maak kennis met de uitdagende carrièremogelijkheden binnen de organisatie.

Ontmoet Defensie op Dé Noordelijke Banenbeurs


Wil jij Defensie beter leren kennen en ontdekken hoe je deel kunt uitmaken van hun team? Dan nodigen we je van harte uit om langs te komen op Dé Noordelijke Banenbeurs op 8 en 9 maart 2024 in de MartiniPlaza Groningen. Bezoek de stand, ontmoet de vertegenwoordigers en ontdek de opwindende kansen die Defensie te bieden heeft.

Op 8 en 9 maart vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingen, speednetwerken, Flight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond of de deelnemerslijst en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's