Nieuws

 

Bezoek ZorgpleinNoord op De Noordelijke Banenbeurs
19 mei 2023

ZorgpleinNoord is dé kennispartner op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken in zorg en welzijn en levert hiermee een bijdrage aan de leefbaarheid in Groningen, Friesland en Drenthe. Daarvoor werken we volop samen met aangesloten zorg- en welzijnsinstellingen, het onderwijs, de overheid en andere relevante partijen aan instroom, doorstroom en behoud van personeel in de sector zorg en welzijn. Onze experts staan organisaties met raad en daad bij, geven duiding aan de huidige en toekomstige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, faciliteren en stimuleren samenwerking binnen én buiten de sector en ondernemen actie. We brengen onderzoek, beleid, expertise, innovatie en praktijk samen om personeel in zorg en welzijn aan te trekken, te behouden en te ontwikkelen.

We zijn er niet alleen voor werkgevers, maar ook voor werknemers en werkzoekenden. Zij kunnen terecht op onze website voor werkzoekenden. We bieden werkgevers een platform om vacatures onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. En uiteraard is deze plek voor werkzoekenden het platform waar ze alle relevante vacatures in onze regio in één oogopslag vinden. Onze vacaturesite biedt maandelijks meer dan 1000 unieke vacatures aan en heeft meer dan 150.000 unieke gebruikers. Daarmee zijn we hét wervingskanaal voor zorg en welzijn in Groningen, Friesland en Drenthe.

Meer weten? Kom dan bij ons langs (stand 80) tijdens Dé Noordelijke Banenbeurs in Martiniplaza op 21 of 22 Juni. De artiesten van het straattheater HympHamp wijzen je ook graag de weg naar onze stand. Op hun Rapid Respons Unit (RRU) kom je ze vast en zeker tegen op de beurs.

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's