Nieuws

 

Van sleur naar avontuur: Maak je carrièreswitch op de Noordelijke Banenbeurs!
18 mei 2023

Ben je ontevreden met je huidige baan en zoek je naar nieuwe mogelijkheden? Dan is De Noordelijke Banenbeurs dé plek voor jou! Hier staan diverse opleiders en coaches voor je klaar om je te helpen bij het maken van een succesvolle carrièreswitch.

Een carrièreswitch kan zorgen voor een nieuw en bevredigend hoofdstuk in je loopbaan. Of je nu net afgestudeerd bent en een nieuwe uitdaging zoekt, of al jarenlang in dezelfde sector werkt en toe bent aan iets anders, De Noordelijke Banenbeurs biedt een breed scala aan mogelijkheden en informatie.

De opleiders en coaches zijn er om je te adviseren en ondersteunen bij het vinden van de juiste opleidingen en trainingen om je nieuwe carrière te starten. Of je nu geïnteresseerd bent in banen in de techniek, zorg, ICT, bij de overheid of handhaving, in de dienstverlening of in het onderwijs, er zijn diverse workshops en presentaties waar je kennis kunt maken met nieuwe vakgebieden en carrièremogelijkheden. 

Daarnaast biedt De Noordelijke Banenbeurs ook de mogelijkheid om te netwerken met professionals uit verschillende sectoren. Dit kan je helpen om een beter inzicht te krijgen in de dagelijkse werkzaamheden en het vereiste niveau van kennis en vaardigheden voor verschillende functies.

Maar voordat je de stap zet om een nieuwe richting in te slaan, is het belangrijk om na te denken over waar jouw hart ligt. Is het in de techniek, zorg, ICT, bij de overheid of handhaving, in de dienstverlening of in het onderwijs? Dit is een belangrijke vraag om te beantwoorden voordat je een nieuwe carrière kiest. Op De Noordelijke Banenbeurs vind je duizenden vacatures in de zorg, techniek, ICT, onderwijs, overheid en handhaving. Maar ook als chauffeur of als beveiliger ben je aan het juiste adres op 21 en 22 juni in MartiniPlaza. 

Een carrièreswitch kan een grote stap zijn, maar het kan ook de start zijn van een nieuwe en spannende uitdaging. Maak een plan, ontwikkel nieuwe vaardigheden en neem de eerste stap op weg naar een succesvolle nieuwe carrière. Bezoek De Noordelijke Banenbeurs en ontdek de mogelijkheden die er voor jou zijn.

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's