Nieuws

 

Bij Recruitmenthuis staat de mens voorop!
15 februari 2024

Welkom bij Recruitmenthuis, het energieke detacheringsbureau dat maatwerk levert en oprecht geïnteresseerd is. Ze streven naar werkgeluk en het opbouwen van een stabiele basis voor jou. Hun passie? Het vinden van de perfecte match, wat stabiliteit biedt voor de inwoner, professional en opdrachtgever. Samen zetten ze zich in voor een betrouwbare toekomst.

Traineeships:

Ben je (bijna) afgestudeerd en klaar voor een vliegende start binnen de overheid? Recruitmenthuis biedt uitdagende traineeships voor junioren die hun eerste stappen willen zetten bij de (lokale) overheid. Na een gepersonaliseerd leerplan van 18 maanden ben je een vakbekwame professional en klaar om in dienst te treden bij de gemeente/opdrachtgever. Maar je kan natuurlijk ook je loopbaan bij Recruitmenthuis voortzetten met nieuwe uitdagende opdrachten.

Carrièremogelijkheden / loopbaanontwikkeling:

Recruitmenthuis begrijpt dat de loopbaan van een professional meer omvat dan alleen het vinden van de juiste baan. Daarom bieden ze ondersteuning bij zowel het vinden van de juiste baan als bij het voortzetten en verbeteren van de loopbaan. Deze ondersteuning is er voor alle professionals. Of ze nu op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen, hun expertise willen verdiepen, een andere rol willen vervullen, of een vervolgstap in hun carrière willen zetten. Met een persoonlijk ontwikkelplan helpen ze de benodigde werkervaring en competenties te ontwikkelen, ondersteund door kennissessies, intervisie, coaching en scholing.

Ontmoet Recruitmenthuis Op Dé Noordelijke Banenbeurs!

Wil jij Recruitmenthuis beter leren kennen en ontdekken hoe je deel kunt uitmaken van hun team? Dan nodigen ze je van harte uit om langs te komen op Dé Noordelijke Banenbeurs op 8 en 9 maart 2024 in de MartiniPlaza Groningen. Bezoek de stand, ontmoet de vertegenwoordigers en ontdek de opwindende kansen die Recruitmenthuis te bieden heeft. 

Op 8 en 9 maart vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingen, speednetwerken, Flight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond of de deelnemerslijst en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's