Nieuws

 

Werken in het Ommelander Ziekenhuis - Kom jij hun team versterken?
15 februari 2024

Altijd gedroomd van werken in een ziekenhuis? Ze maken graag kennis met je. Het Ommelander Ziekenhuis is een prachtige plek om te werken, is zeer goed bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid voor medewerkers en patiënten. Hun ziekenhuis zit vol dynamiek. De collegialiteit en de korte lijnen tussen alle medewerkers zorgen voor een gemoedelijke sfeer.

Van betekenis zijn voor de zorg in onze regio?

Het Ommelander Ziekenhuis is van betekenis voor patiënten, voor medewerkers en voor de regio. Met ruim 1300 collega’s werken zij dagelijks aan de best mogelijke zorg voor hun patiënten. Ze doen dat vanuit hun moderne ziekenhuis in Scheemda, midden in het mooie landschap van Noord- en Oost-Groningen. Met de spoedeisende hulp, de (acute) verloskunde en een breed palet aan veel voorkomende medisch specialistische zorg zijn zij hét ziekenhuis voor de regio. Ze werken daarbij nauw samen met andere zorgaanbieders en hun verwijzers.

Bezoek Ommelander Ziekenhuis op Dé Noordelijke Banenbeurs!

Samen staan ze sterk voor gezondheid in hun regio. Kom jij hun team versterken? Bezoek hun stand op Dé Noordelijke Banenbeurs op 8 en 9 maart 2024 in MartiniPlaza Groningen. Wil je eerder informatie? Bekijk dan alvast uitdagende vacatures op hun vacaturepagina: https://www.ommelanderziekenhuis.nl/vacatures

Op 8 en 9 maart vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingen, speednetwerken, Flight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond of de deelnemerslijst en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's