Nieuws

 

27 juni 2022

Een mooie opening

De beurs werd op woensdag 15 juni geopend door niemand minder dan Jacques D'ancona. Jacques heeft kort interviews gehouden met o.a. Vos Opmaat Consultancy en Rijksoverheid. Na de opening konden de allereerste bezoekers de beurs betreden.

Ruim 3000 bezoekers

Tijdens de beursdagen zijn er ruim 3000 bezoekers langsgekomen. Diverse bezoekers hebben hun droombaan kunnen vinden op De Noordelijke Banenbeurs. Ze liepen zelfs de beurs uit met een contract onder de arm. 

Een interactieve banenbeurs

De exposanten hebben zich dit jaar overtroffen met prachtige stands en vele activiteiten. Daarnaast was de Flight Tours ook dit jaar razend populair. 

Op naar de volgende editie in een "vernieuwd" jasje

Als organisatie kijken wij terug op twee prachtige dagen. Wij willen de bezoekers voor hun komst en de bedrijven voor hun enthousiasme en inzet. Heel veel succes met je nieuwe baan/opleiding en zoektocht. Wij gaan ons bezig houden met een volgend editie die we gaan vernieuwen. 

Team DRT Events

exposanten social media posts

exposanten social media posts

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's