Nieuws

 

De Noordelijke Banenbeurs staat weer voor de deur
13 februari 2023

Er wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen. Op 21 en 22 juni zal de Martiniplaza in Groningen weer het decor zijn voor deze jaarlijkse beurs, waar bedrijven en werkzoekenden samenkomen om de perfecte match te vinden.

De organisatie heeft als doel om dit jaar nog meer bedrijven en sollicitanten te verwelkomen dan voorgaande jaren. Daarom is er een uitgebreid programma samengesteld, vol met interessante lezingen, workshops en netwerkmogelijkheden. Niet alleen zullen er tal van bedrijven aanwezig zijn om vacatures en carrière-kansen te presenteren, maar er zal ook veel aandacht zijn voor onderwijs, opleiding en ontwikkeling. De deelnemers kunnen ook rekenen op een scala aan activiteiten, waaronder speeddates, CV-checks en sollicitatietrainingen.

De Noordelijke Banenbeurs is niet alleen een evenement voor werkzoekenden, maar ook voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuw talent. Dit jaar zijn er veel nieuwe en interessante bedrijven aangekondigd die zich willen presenteren. Bezoekers kunnen een gevarieerd aanbod aan vacatures verwachten en kennismaken met bedrijven uit verschillende branches.

Met De Noordelijke Banenbeurs als onderdeel van de voorbereidingen voor een nieuwe toekomst, is het belangrijker dan ooit om erbij te zijn en te laten zien wat jij te bieden hebt. Wij kijken uit naar jouw bezoek op 21 en/of 22 juni in Martiniplaza te Groningen!

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's