Nieuws

 

Gelijkwaardig werken met cliënten en collega's bij Jados
22 februari 2024

Wil je werken in een open cultuur, op een gelijkwaardige manier met cliënten en collega’s en vanuit een mensvisie? Dan is werken bij Jados echt iets voor jou. 

Wat doet Jados?


Jados begeleidt volwassenen met een diagnose autisme op het moment dat zij ondersteuning nodig hebben. Ze gaan uit van de mogelijkheden die iemand heeft. Zij kijken daarbij naar de hele mens. Iedereen is uniek. Mensen hebben elkaar nodig. In het leven kunnen mensen tijdelijk vastlopen, dat kan verschillende redenen hebben. Bijvoorbeeld door angst en onzekerheid vanwege dingen die iemand heeft meegemaakt, bijvoorbeeld het stellen van een diagnose. Eigen kracht vinden en gebruiken, lukt (even) niet. Jados begeleidt volwassenen met een diagnose autisme op het moment dat zij ondersteuning nodig hebben. In de begeleiding richten ze hun op heel de persoon met zijn of haar levensgeschiedenis. Ze volgen hierin de ontwikkelingsgerichte benadering van M. Delfos.

Werken bij Jados


Werken bij Jados betekent werken in een open cultuur, op een gelijkwaardige manier met cliënten en collega’s. Ze zijn betrokken bij de cliënten, bij elkaar als collega’s en de maatschappij om hun heen. Je kunt jezelf zijn op de werkvloer en dit wordt gerespecteerd en juist gezien als kracht. 


Jados is regelmatig op zoek naar woonbegeleiders voor hun studentenhuizen of woonlocaties. Je kunt hierbij een eigen invulling aan de werkzaamheden geven op een manier die bij de cliënt en bij jou zelf past. Je krijgt de tijd en ruimte om een eigen stijl te ontwikkelen en nieuwe talenten bij jezelf te ontdekken. Als begeleider bij Jados kun je een groot deel van je dagindeling zelf bepalen, waardoor je zelf voor veel variatie in je werkdagen kunt zorgen.
Ze zijn een organisatie die gelooft in ontwikkeling en ook zelf nog lang niet is uitontwikkeld.

Ontmoet Jados op Dé Noordelijke Banenbeurs!

Wil jij Jados beter leren kennen en ontdekken hoe je deel kunt uitmaken van hun team? Dan nodigen ze je van harte uit om langs te komen op Dé Noordelijke Banenbeurs op 8 en 9 maart 2024 in de MartiniPlaza Groningen. Bezoek de stand, ontmoet de vertegenwoordigers en ontdek de opwindende kansen die Jados te bieden heeft. 

Op 8 en 9 maart vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingen, speednetwerken, Flight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond of de deelnemerslijst en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's