Nieuws

 

Zorg dichterbij. Vanuit ons hart.
20 februari 2024

Treant is er in alle fasen van het leven: van het ongeboren kind tot degene die al een heel leven achter zich heeft. Treant onderzoekt, behandelt, geneest, verpleegt, verzorgt en begeleidt. Met 21 locaties in Drenthe en Zuidoost-Groningen brengen ze zorg dichterbij. En verlenen ze zorg vanuit het hart.

Ze zijn met 6000 collega’s, maar hebben altijd plek voor nieuwe!
Je kunt bij hun werken in het ziekenhuis of in de ouderenzorg, maar ook bij de ondersteunende dienst, zoals op de afdeling ICT of facilitaire zaken / horeca. 

Waarom werken bij Treant?
•    Ontwikkelkansen
Door de combinatie van ziekenhuis en woonzorgcentra, heb je extra doorgroeimogelijkheden.
•    Ze staan voor je klaar
Bij Treant hebben ze hart voor de zorg, maar ook hart voor de collega’s. Treanters staan graag voor elkaar klaar.
•    Geen dag is hetzelfde
Ze werken op verschillende locaties, met uiteenlopende doelgroepen en je ontmoet veel verschillende collega's. Dat maakt je werk extra uitdagend.

Meer informatie


Alle informatie en vacatures vind je op hun website: https://www.treant.nl/werken-leren/wij-zijn-treant/werken-en-leren 

Wil jij Treant beter leren kennen en ontdekken hoe je deel kunt uitmaken van hun team? Dan nodigen ze je van harte uit om langs te komen op Dé Noordelijke Banenbeurs op 8 en 9 maart 2024 in de MartiniPlaza Groningen. Bezoek de stand, ontmoet de vertegenwoordigers en ontdek de opwindende kansen die Treant te bieden heeft. 

Op 8 en 9 maart vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingen, speednetwerken, Flight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond of de deelnemerslijst en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's