Nieuws

 

Kom in beweging en meld je bij Lely!
02 juni 2023

Het melkveebedrijf moet altijd doorgaan. Is er een storing, dan moet het probleem in no time worden opgelost. Beter is natuurlijk om storing te voorkomen. Lely zorgt dat de melkveehouder altijd dóór kan. En daar hebben we jou hard bij nodig.

Monteur is een mooi beroep. Maar als monteur bij Lely ben je next level. De vakman die een probleem altijd fixt. De techneut die alle Lely-apparatuur aan de gang houdt. De aanpakker die snapt hoe het werkt op een melkveebedrijf. Wat jij presteert is legendairy. 

Word jij enthousiast van techniek, uitdagend werk en het melkveebedrijf? Dan leren we jou graag kennen. Kom in beweging en meld je bij Lely!

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's