Nieuws

 

Werken bij Defensie - Ruim 15.000 vacatures in de zorg, techniek, beveiliging en ict
02 juni 2023

We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen bij onze grote stand van Defensie tijdens De Noordelijke Banenbeurs 21 en 22 juni, waar we je meenemen op een onvergetelijke virtuele reis. Maak kennis met de spannende avonturen die de Marine te bieden heeft en laat je verrassen door de adembenemende beelden die je te wachten staan! Of je nu een avontuurlijke ziel hebt, geïnteresseerd bent in technologie, of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, bij Defensie is er voor ieder wat wils. Naast de opwindende wereld van de Marine hebben we duizenden vacatures in diverse vakgebieden, zoals de zorg, techniek, beveiliging, ICT en nog veel meer!

Dus kom langs bij onze stand en ontdek niet alleen de sensatie van het leven op zee in onze Virtual Reality-simulator, maar ook de vele mogelijkheden die Defensie te bieden heeft. Laat je inspireren door de passie en toewijding van onze medewerkers en maak kennis met de uitdagende carrièremogelijkheden binnen onze organisatie.

Of je nu droomt van avontuur op het water, wilt bijdragen aan de veiligheid van ons land of jezelf verder wilt ontwikkelen in een technologisch geavanceerde omgeving, Defensie staat voor je klaar. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden en wie weet vind je hier jouw roeping.

Wacht niet langer, laat je betoveren door de adembenemende beelden, de spannende avonturen en de uitdagende carrières die op je wachten bij Defensie! We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij onze stand.

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's