Nieuws

 

Ontdek de toekomst van werk op de Noordelijke Banenbeurs!
05 juni 2023

Benieuwd naar hoe de arbeidsmarkt er over vijftien jaar uitziet? Op zoek naar nieuwe carrièremogelijkheden in opkomende sectoren zoals de energietransitie en cybersecurity? Kom dan naar de Noordelijke Banenbeurs, hét evenement waar je alles ontdekt over de banen van de toekomst. Op 21 en 22 juni wordt MartiniPlaza in Groningen omgetoverd tot het epicentrum van carrièrekansen en professionele groei.

Technologie verandert de manier waarop we werken in een razendsnel tempo. Banen die twintig jaar geleden nog onbekend waren, zijn tegenwoordig essentieel voor ons dagelijks leven. Denk aan data-analisten die waardevolle inzichten halen uit grote datasets, SEO-specialisten die websites naar de top van zoekresultaten brengen, zonnepaneleninstallateurs die bijdragen aan een duurzame energietransitie, en cybersecurityexperts die onze digitale wereld veilig houden.

Maar wat brengt de toekomst? Welke banen zullen er ontstaan en welke beroepen zullen verdwijnen? De Noordelijke Banenbeurs biedt een uniek platform waar je kunt ontdekken welke vaardigheden, kennis en opleidingen nodig zijn om te gedijen in een snel veranderende arbeidsmarkt.

Meer dan honderd werkgevers uit verschillende sectoren zullen aanwezig zijn om hun nieuwste vacatures en carrièremogelijkheden te presenteren. Of je nu geïnteresseerd bent in techniek, zorg, onderwijs, IT, duurzaamheid, energietransitie of cybersecurity, er is voor elk talent en elke passie iets te vinden. Bovendien zijn er diverse opleidingsinstituten die je kunnen informeren over omscholing en bijscholing om je carrière een boost te geven.

Maar de Noordelijke Banenbeurs biedt meer dan alleen vacatures. Je kunt deelnemen aan inspirerende lezingen en praktische workshops die je helpen je vaardigheden verder te ontwikkelen en je loopbaan naar een hoger niveau te tillen. Loopbaancoaches staan klaar om je te begeleiden bij het bepalen van je carrièredoelen en het nemen van de juiste stappen.

Of je nu aan het begin van je carrière staat, op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of je wilt omscholen voor een andere sector, de Noordelijke Banenbeurs is dé plek om je carrièrekansen te verkennen en contact te leggen met potentiële werkgevers.

Mis deze unieke kans niet om een kijkje te nemen in de toekomst van werk! Kom naar de Noordelijke Banenbeurs op 21 en 22 juni in MartiniPlaza en zet de volgende stap in je professionele reis.

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's