Nieuws

 

Bezoek Defensie Bewakings- en Beveiligingsorganisatie (DBBO)
05 juni 2023

Op 21 en 22 juni staan wij als Defensie Bewakings- en Beveiligingsorganisatie (DBBO) voor het eerst, gezamenlijk met Defensie, op de Noordelijke Banenbeurs te Groningen.
DBBO beveiligt 24/7 alle complexen van de Defensieonderdelen binnen het Koninkrijk der Nederlanden middels het uitvoeren van toegangscontroles, patrouilles, interventies en first response.

Deze taken worden uitgevoerd door ruim 1700 Beveiligers die uitgerust zijn met geweldsmiddelen zoals een vuurwapen, wapenstok, handboeien en de DBBO Hondengeleiders met een diensthond.

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega Beveiligers en Hondengeleiders.

dbbo defensie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's