Nieuws

 

Ontdek jouw kansen bij Zorggroep Groningen!
22 februari 2024


Zorggroep Groningen biedt complexe, specialistische ouderenzorg op vier locaties in Ten Boer, Veendam en Groningen. Zij hebben niet alleen aandacht voor zorg en behandeling, maar ook voor de kleine dingen die iedere dag waardevol maken. Samen met je collega's zet jij je iedere dag in om hun bewoners en revalidanten een fijne dag te bezorgen. Altijd de mens zien. Dat is Zorggroep Groningen.
 

Waarom werken bij Zorggroep Groningen?

Doorgroeimogelijkheden

Bij Zorggroep Groningen krijg jij alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Zij denken met je mee en kijken naar jouw kansen en mogelijkheden.

Leuke extraatjes

Bij Zorggroep Groningen heb je recht op leuke extraatjes, zoals FiscFree voordeel en een bonus van €1000,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt. Via FiscFree kun je bijvoorbeeld je nieuwe mobiele telefoon, laptop, tablet of zelfs een wasmachine met korting kopen. Ook een fitnessabonnement behoort tot de opties. Daarnaast hebben ze natuurlijk een fietsplan of heb je de mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen.
 
Wil je tijdens je baan niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk blijven groeien? Dat kan met de online trainingen van GoodHabitz! Zij bieden deze e-learnings aan voor al hun medewerkers, bijvoorbeeld om af te kicken van je smartphone verslaving, de optimist in jezelf te vinden of te ontdekken waar je écht blij van wordt. Bovendien helpt GoodHabitz je als professional voor te bereiden op de toekomst door bijvoorbeeld aan je digitale vaardigheden of conflicthantering te werken.

Fijne sfeer

Zij hebben interesse voor elkaar en willen weten waarom iemand iets doet, wil of belangrijk vindt. Er is waardering over en weer.

Ben je benieuwd naar de locaties? Van elke locatie vind je een korte impressie onderaan de pagina: Waarom werken bij Zorggroep Groningen › Zorggroep Groningen

Ontmoet Zorggroep Groningen op Dé Noordelijke Banenbeurs!

Wil jij Zorggroep Groningen beter leren kennen en ontdekken hoe je deel kunt uitmaken van hun team? Dan nodigen we je van harte uit om langs te komen op Dé Noordelijke Banenbeurs op 8 en 9 maart 2024 in de MartiniPlaza Groningen. Bezoek de stand, ontmoet de vertegenwoordigers en ontdek de opwindende kansen die Zorggroep Groningen te bieden heeft.

Op 8 en 9 maart vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingen, speednetwerken, Flight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond of de deelnemerslijst en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's