Nieuws

 

Werken bij de Noordelijke Omgevingsdiensten.
29 januari 2024

Wie zijn de Noordelijke Omgevingsdiensten?

De FUMO, de ODG en de RUD Drenthe: dat zijn de drie noordelijke omgevingsdiensten van Nederland. Voor hun regio’s verlenen ze vergunningen, houden ze toezicht, handhaven ze en geven ze specialistisch advies op het gebied van milieu. Dit doen ze in opdracht van de provincies en gemeenten, voor de inwoners en bedrijven.

Er is altijd wel een functie die bij je past

Energiebesparing, geluidsoverlast en gevaarlijke stoffen. Stuk voor stuk thema's waaraan ze dagelijks werken. Wil jij samenwerken met collega’s die net zo’n passie voor het milieu hebben als jij? Dat kan! Door hun verschillende werkvelden is er altijd wel een functie die bij jou past. Of je nu net je opleiding hebt afgerond, op zoek bent naar een carrièreswitch of al een ervaren specialist bent. 

Geef bijvoorbeeld als adviseur specialistisch advies over thema’s als bodem en lucht, vorm als teamleider de schakel tussen management en collega’s, word toezichthouder en controleer of bedrijven aan de regels voldoen óf beoordeel als vergunningverlener diverse vergunningaanvragen.

Bouw mee aan een schoon en veilig Noord-Nederland

Met jouw werk heb je direct invloed op de kwaliteit van onze leefomgeving. Je draagt bij aan oplossingen waarbij je de belangen van inwoners, bedrijven én milieu afweegt. Een baan met impact dus! Iets voor jou? Neem een kijkje op werkenbijnod!

Bezoek de Noordelijke Omgevingsdiensten op Dé Noordelijke Banenbeurs!

Wil jij de Noordelijke Omgevingsdiensten beter leren kennen en ontdekken hoe je deel kunt uitmaken van hun team? Dan nodigen we je van harte uit om langs te komen op De Noordelijke Banenbeurs op 8 en 9 maart 2024 in de MartiniPlaza Groningen. Bezoek de stand, ontmoet de vertegenwoordigers en ontdek de opwindende kansen die de Noordelijke Omgevingsdiensten te bieden heeft. 

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's