Nieuws

 

De kracht van mensen bij Archipunt
30 januari 2024

Maak kennis met Archipunt

Hallo! Wij zijn Archipunt: hét ingenieursbureau voor de gebouwde omgeving. Dit jaar staan we voor het eerst op De Noordelijke Banenbeurs en we kijken er naar uit om jou te ontmoeten. 

Wat doet Archipunt?

Archipunt levert bouwkundige-, constructieve- en architectonische diensten voor de bouw of verbouw van gebouwen. Een greep uit de werkzaamheden die we doen zijn: de verduurzaming van maatschappelijk vastgoed en monumenten, 3D-scannen, sterkteberekeningen maken voor het plaatsen van o.a. zonnepanelen, bouwpathologisch onderzoek en modelleren in Revit. 

Kernwaarden

Als organisatie geloven wij in de kracht van mensen. Dit dragen we uit via onze kernwaarden: plezier, gelijkwaardigheid en initiatief. We willen ons blijven ontwikkelen en daarom komen in ons team verschillende disciplines samen. Ons team bestaat o.a. uit: architecten, bouwkundig ingenieurs, constructeurs, modelleurs en verduurzamingadviseurs. Ook gaan we graag langdurige relaties aan met partners en opdrachtgevers. 

Zie jij jezelf al werken in onze projecten? Laten we er samen voor zorgen dat onze opdrachtgevers écht vooruit kunnen.

Bezoek Archipunt op Dé Noordelijke Banenbeurs! 

Op 8 en 9 maart staan we samen met Smeets Bouwmanagement en Advies in één beursstand op De Noordelijke Banenbeurs. Smeets is een waardevolle partner voor ons en daarom gaan we onze krachten bundelen op de beursvloer. 

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar De Noordelijke Banenbeurs (standnummer 40) of kijk voor meer informatie op archipunt.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's