Nieuws

 

Werken bij DUO
26 mei 2023

De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) werkt in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en is de schakel tussen iedereen die met onderwijs te maken heeft: studenten, ouders, docenten, scholen, universiteiten, beleidsmakers en overheidsorganisaties. We doen meer dan alleen de studiefinanciering. Zo bekostigen we bijvoorbeeld onderwijsinstellingen, erkennen we diploma’s en organiseren we staats- en inburgeringsexamens. 

Als onderdeel van de rijksoverheid heeft DUO de volgende missie: samen maken we onderwijs en ontwikkeling mogelijk en leveren we een bijdrage aan een slim, vaardig en creatief Nederland. 

We zien onszelf als veelzijdig en aantrekkelijk werkgever met oneindig veel mogelijkheden. Je kunt bij ons bijvoorbeeld aan de slag als medewerker klantcontactcentrum, ICT’er of jurist. Maar natuurlijk bieden we ook traineeships en stages aan. Kortom, er is van alles te doen.

De Noordelijke Banenbeurs is voor ons de ultieme plek om jou beter te leren kennen. We hopen jou dan ook graag te zien bij onze stand bij op het rijksoverheidsplein. (standnummer 19)

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's