Nieuws

 

Werken bij de Provincie Fryslân
23 mei 2023

Wij werken samen aan een mooi en sterk provincie Fryslân 💪 

Een baan bij provincie Fryslân is een baan van betekenis. Je werkt aan belangrijke thema’s en draagt bij aan een mooi en sterk Fryslân. Wij zijn een grote organisatie met ongeveer 750 medewerkers. Wil jij samen met collega's meebouwen aan de toekomst van onze mooie provincie? Dan is een baan bij Provincie Fryslân je kans! Wij bieden je volop mogelijkheden om door te groeien en jezelf te ontwikkelen; persoonlijk én in je werk.

Samen zetten we ons in voor een fijn woon-, werk- en leefklimaat voor alle inwoners en ondernemers van Fryslân, samen met de mienskip. Daarbij zoeken we de balans tussen economische belangen en een gezonde natuur. We willen bijvoorbeeld zowel onze (water)wegen begaanbaar houden als goed zorgen voor de Friese natuur. Wil jij een rol van betekenis spelen in de mooiste provincie van Nederland? Kijk dan op onze website: 

Wy binne provinsje Fryslân. Wa bisto?

Werken bij Provincie Fryslan

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's