Nieuws

 

Werken bij het COA
15 februari 2024

Wil jij werken aan jouw toekomst én die van een ander? Dan kan een baan bij het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) een mooie kans zijn voor jou.

Het COA

Het COA is sinds 1994 verantwoordelijk voor de opvang en begeleiding van asielzoekers in Nederland. Het COA zoekt nu ambitieuze en betrokken professionals die een bijdrage willen leveren aan een veilig onderkomen en de toekomst van asielzoekers. 

Banen bij het COA

Bij het COA kun je je op allerlei manieren inzetten voor asielzoekers in Nederland. Het COA zoekt bijvoorbeeld woonbegeleiders, programmabegeleiders, casemanagers, vastgoedregisseurs, huismeesters, ICT'ers, jeugdwerkers en locatiemanagers in bijna alle regio’s. Als medewerker krijg je ook de kans om jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen. Kortom, je werkt aan jouw toekomst én die van een ander.

Kennismaken

Werk jij graag in een dynamische omgeving waar je een directe bijdrage levert aan de maatschappij? Kom dan op 8 en 9 maart 2024 langs op de Noordelijke Banenbeurs in de MartiniPlaza Groningen om kennis te maken met het COA. 

Vacatures

Nieuwsgierig? Bekijk de vacatures alvast op de website van het COA: https://www.coa.nl/nl/lijst/vacatures 
Maak werk van jouw toekomst én die van een ander, op het hoofdkantoor in Den Haag of in een asielzoekerscentrum bij jou in de buurt!

Bezoek COA op Dé Noordelijke Banenbeurs!

Wil jij COA beter leren kennen en ontdekken hoe je deel kunt uitmaken van hun team? Dan nodigen ze je van harte uit om langs te komen op Dé Noordelijke Banenbeurs op 8 en 9 maart 2024 in de MartiniPlaza Groningen. Bezoek de stand, ontmoet de vertegenwoordigers en ontdek de opwindende kansen die COA te bieden heeft. 

Op 8 en 9 maart vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingen, speednetwerken, Flight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond of de deelnemerslijst en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's