Nieuws

 

Medicalhunt: Voor en door zorgprofessionals
15 februari 2024

Medicalhunt is hét detacheringsbureau voor en door zorgprofessionals. Opgericht door twee SEH-verpleegkundigen met het geloof dat de zorg in Nederland beter kan, want iedereen heeft recht op goede zorg. Al meer dan 10 jaar maken ze het verschil in de zorg.

Aan de slag bij Medicalhunt


Bij Medicalhunt kunnen zorgprofessionals in heel Nederland aan de slag binnen bijvoorbeeld de VVT, ouderenzorg, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, ggz en kinderopvang. Jij weet als geen ander wat jij nodig hebbt in jouw werk. Daarom bepalen zij waar en wanneer ze werken en kiezen ze hun dienstverband. Wil je flexibel werken of toch liever aan de slag met een langdurige opdracht? Aan de hand van jouw wensen en behoeften vinden zij de opdracht die bij jou past.

Ontwikkeling centraal


Om het beste uit jezelf te halen is plezier in het werk en opleiding heel belangrijk. Daarom krijgen zorgprofessionals persoonlijke begeleiding en wordt hen geregeld gevraagd of ze nog op hun plek zitten, wat hun doelen zijn en waar ze uitdagingen zien. Zo werken ze samen actief aan hun ontwikkeling en persoonlijke groei. Wil jij je verder ontwikkelen in de zorg? Dan kun je bij Medicalhunt kosteloos opleidingen en trainingen volgen.

Bezoek Medicalhunt op Dé Noordelijke Banenbeurs!

Wil je meer weten over het werken bij Medicalhunt? Ze vertellen je graag meer tijdens Dé Noordelijke Banenbeurs op 8 en 9 maart in de MartiniPlaza Groningen. Meer informatie over Medicalhunt en hun vacatures vind je op: medicalhunt.nl

Op 8 en 9 maart vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingen, speednetwerken, Flight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond of de deelnemerslijst en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's