Nieuws

 

Werken in het mbo geeft energie!
15 juni 2023

Drenthe College, Terra, Noorderpoort, ROC Menso Alting en het Alfa-college werken samen om studenten, werkenden, werkzoekenden en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt uit te dagen zich een leven lang te ontwikkelen. Door het volgen van een mbo-opleiding, een cursus of met een opleiding op maat. Samen leveren we een krachtige bijdrage aan een sterke en vitale regio. Want we houden van onze regio en we zien potentie in onze studenten en collega’s.
 
Een leven lang ontwikkelen
Wij leiden onze studenten op tot goede vakmensen, tot maatschappelijk betrokken burgers, maar vooral tot mensen die weten wie ze zijn en wat ze kunnen. Zo ontdekken zij wat voor hen van waarde is en hoe zij van waarde willen zijn. Nu en in de toekomst. Dit doen we in een praktische en relevante leeromgeving, waar we samen iedereen tussen de 16 en 76 jaar die wil leren, klaarstomen voor hun toekomst. Met ons onderwijs bieden wij oplossingen voor betekenisvolle vraagstukken in de samenleving, bijvoorbeeld als het gaat om energie, duurzaamheid of vitaliteit. We zetten ons samen in voor een sterke regio én een betere wereld.
 
Kom ontdekken wat jij met jouw energie kunt doen!
Van docent tot medewerker bedrijfsvoering. Bij ons maken professionals het verschil. Wil jij bijdragen aan de toekomst van circa 44.000 studenten in Noord-Nederland? Dan zoeken we jou! Krijg jij energie van het begeleiden van studenten en samenwerken met andere professionals? Kom dan bij ons langs op de Banenbeurs op 21 en 22 juni en ervaar wat je met jouw energie kunt doen. Je vindt ons, en onze human powered photobooth, bij standnummer 55. Ben je nu al nieuwsgierig? Kijk dan op komwerkeninhetmbo.nl.
 
Daag jezelf uit en kom werken in het mbo!

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's