Nieuws

 

De Politie is meer dan wat je op straat ziet
08 juni 2023

Levens redden. Codes ontcijferen. Sporen traceren. Politiewerk is complex werk. We bieden een helpende hand én grijpen in wanneer nodig. Zijn waakzaam én dienstbaar. 
We houden toezicht op straat en zijn daar waar hulp nodig is. 
 
We hebben een unieke opdracht en positie: werken aan een veiliger Nederland. Mensen helpen, de kwetsbaren in de samenleving beschermen en de wet handhaven waar nodig;
dat is wat politiemensen doen. Daarbij is iedereen gelijk; de politie is er voor iedereen. 
 
Maar de politie is meer dan wat je op straat ziet. Binnen de politieorganisatie zijn er diverse mogelijkheden om zelf bij te dragen aan een veilige samenleving. 

Zo kun je onder andere werken in de meldkamer, bij de recherche, bij arrestantentaken of op het gebied van IT. Kortom: op straat of achter de schermen; elke collega draagt bij aan het politiewerk.
 
Door de ruime keuze en diverse mogelijkheden zit er altijd een baan voor jou tussen bij de grootste werkgever van Nederland.
 
Nieuwsgierig?
Bezoek ons op de Noordelijke Banenbeurs (stand 48)! Wij gaan graag met je in gesprek over alle mogelijkheden en beantwoorden al je vragen. Kijk voor meer informatie alvast op www.kombijdepolitie.nl, maak er politiewerk van!

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's