Nieuws

 

Xstate verjongt en verduurzaamt het publieke domein
23 mei 2023

Xstate verjongt en verduurzaamt het publieke domein. Dit doen we door jong talent in te zetten op de grote maatschappelijke opgaven waar we in Nederland voor staan. We bieden traineeships en een Young Professional programma aan gericht op het realiseren van de duurzame doelen in Nederland. Via uitdagende projecten op het gebied van ruimtelijke ordening, participatie, energietransitie en klimaatadaptie dragen onze trainees bij aan een duurzamere toekomst.

Wat ons uniek maakt, is onze exclusieve vakinhoudelijke opleidingsprogramma ‘Duurzame Ontwikkeling’ en ‘Vergunningverlening, Toezicht & Handhaving’ verzorgd wordt door de Bestuursacademie Nederland. Dit programma stelt trainees in staat om zich te specialiseren in duurzaamheid en zich grondig te verdiepen in relevante thema's. Waardoor de trainees vandaag de kennis leren die ze morgen weer in de praktijk kunnen toepassen. Ze verwerven waardevolle kennis en vaardigheden die essentieel zijn om een positieve impact te hebben op de fysieke leefomgeving.

Naast de vakinhoudelijke opleiding krijgen onze trainees ook een persoonlijk ontwikkeltraject aangeboden. Hierbij hebben ze toegang tot onze Online Academy, waar meer dan 350 trainingen beschikbaar zijn. Trainees kunnen zelfstandig trainingen volgen en certificaten behalen, waardoor ze hun professionele vaardigheden verder kunnen ontwikkelen.

Bij Xstate geloven we in de kracht van jong talent en willen we hen inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Door middel van onze traineeship en Young Professional programma bieden we de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen, vakinhoudelijke kennis te vergroten en persoonlijke groei te stimuleren. Samen werken we aan een duurzame toekomst voor Nederland!

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's