Nieuws

 

Mensen maken Midden-Groningen
23 mei 2023

Een gemeente die jou al het moois van het platteland biedt. Ruimte, karaktervolle dorpen, schitterende natuur. Maar ook een gemeente met stedelijke trekken. Wat ons bijzonder maakt, is de ruimte die je krijgt om onze gemeente mooier, veiliger en socialer te maken. Je kunt hier echt iets achterlaten voor inwoners. Dit biedt jou een unieke kans om samen de toekomst van Midden-Groningen vorm te geven.

Midden-Groningen is een organisatie die jou uitdaagt om het beste van jezelf te laten zien. Samen halen wij meer uit elkaar en uit Midden-Groningen. Dit doen wij in een professionele organisatie waarin we op elkaar vertrouwen. Waarin we ons verantwoordelijk voelen en onze vrijheid belangrijk vinden. 
Gemeente Midden-Groningen: klein genoeg om persoonlijk het verschil te kunnen maken. Groot genoeg om jou de uitdagingen te bieden die aansluiten op jouw talenten.

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's